Translate

dimecres, 21 de setembre de 2016

Il·lusiona-T. Totes les persones tenim dret a això


Des dels seus començaments, l'Associació InNoGran Orient@-T i la consultora Tarquinos junt amb l’equip de la factora SolusiOna  han realitzat una important tasca en un col·lectiu que, amb el pas del temps, perd les il·lusions i s'aparta del camí perseguint els seus somnis,parlem de la gent gran.


Il·lusiona-T, pretén continuar en la mateixa senda. No es diferencia tant una ment que pensa que el seu temps ja va passar i una altra, que pensa que ja no té dret a gaudir de la vida que se li ofereix.


En uns, el condicionant és l'edat, en altres, la seva malaltia. Condicionants n'hi ha molts, però també és cert que un mateix és qui s'imposa les barreres i un mateix és també qui se les treu.

L'objectiu del programa Jo-landa és proporcionar unes eines el resultat és l'eliminació de barreres i un aprenentatge sobre com evitar que aquestes es produeixin.

El primer pas comença pronunciant una paraula que per a molts és benestar, relaxació, motivació establint una esperança en la qualitat de vida:

Il·lusiona-T. Tots tenim dret a això.

Impulsant la comunicació en aquest col·lectiu, ha aconseguit importants èxits per a la reafirmació de moltes persones grans, els ha ajudat a tornar a sentir-se útils, a motivar les seves capacitats internes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada